Blää

Nu är jag äntligen vaknat till liv, vaknade vid nio tidigare men så klaaart lyckades jag somna om :/ Idaag finns varken lusten lr orken till ngt. Ska väll försöka gå till willys så hundarna får lite motion & jag får lite frukost i mig. Får se vad som händer idag, om mitt dåliga humör får bestämma kommer inget alls hända. Men som sagt vi får se kanske jag hittar lite ork & lust på vägen. Håll tummarna & så skriver jag mer sen...

uppdatering :)


Kände att det va daxs för en uppdatering, har varit utan laddare till datorn i ngr dagar, känns som flera månader hahah. Så jag har ej kunnat skriva, för på Freddies dator känner jag mig bara ivägen & som en inkräktare hahah...

Kan ju börja med att berätta att i onsdags vart det utgång med Elle & Reham, träffade även på Linn som varit på Harrys men hade så tråkigt så hon kom å festade med oss trevliiiigt :D Va rooligaste kvällen ever såå stört sköön. Massa roliga folk, lagom med alkohol, rätt sköön musik. Fast Nanne Grönvall - Håll om mig va ju klockrenast, Reham & jag tvingade Linn att önska, så va drog upp henne å hade heeela dansgolvet för oss själva :) Riktigt såån sköön kväll.

Sen på Torsdagen vart det att ha en Mary Kay klass med min kusin & Bella, va riktigt kuuul. Sen va det så underbart med allt efter prat. Va längesen jag å sandrutt snackade ut. Tack för den eftermiddagen tjejer :D Sen vart det att vara med bejbii & Dennis å feta med pizza MUmsss.

Ifredags blev det bowling med Mami, Morgis, Kim, Dennis & Freddie. Hade sååå himmla kuuul, kvällen fortsatte med Buzz hos Familjen.

Sen på lördah blev det Ikea :) Köpte möbler till hallen såå nu blir så fint sååå. Köpte även en spår lina till Cina så vi kan träna henne. Har ju börjat gå med sele på henne & nu går hon som en Ängel. Hon är ju sååå duktig när hon väll fattar vad man vill. Bara hon får chansen att visa att hon kan & förtroendet så kan hon :)

Idaaag va en riktigt sån depp söndag, som tur var hade jag kära broder Reham här en stund som piggade upp mig lite. När hon åkte la jag  mig & sov. Sen väckte Freddie mig så då blev det nudlar sen till Dennis. Så nu ska jag hoppa in i en
dusch i väntan på att Monster Inc blir klaaar :D

Kärlek & Respekt®


wiooeee

Hmm vet inte riktigt vad jag ska skriva men kände att jag borde hahahah, i måndags gjorde jag inte mkt alls vaknade vid fem sen drog jag med Bejbiii & Lars till kupolen för att köpa min fiina väska :) Så när den va köpt vart det en donken snabbt bara å köpte en ostburgare hahaha ( kan inte stava till det riktigta namnet) som jag fick äte lite snabbt. Så klart lyckas vi presis missa en buss, men som tur var kom en ny efter typ 5 min. Va en trevlig blatte som lät oss röka där inne i kupolen :) Seeen va det bara hem å leta reda på en massa saker åt Freddie & dra till Dennis å gå tsm med dom & Nina till Familjen :) Vart däär ett bra tag, hade lite dotter & mamma snack medans grabbarna spelade Buzz. Va så sköönt att få prata lite med mami <3

Idag fick jag lov att vakna vid halv nio, för att åka till Psyk.
Bejbiii väckte mig så blev det en kopp te/kaffe på balkongen innan jag drog. Hos psyk gick det bra, vi kom fram till en massa smarta saker. Efteråt tog jag bussen till Rärrääh, vart inte där länge alls eftersom Baba ringde å ville luncha. Blev lunch på Zatsiki, mkt gottigott. Kom hem & då vare bara att börja städa & rensa för imorgon blire tippen med en massa skiiit. Ska bli såå sköönt, sen kanske det blir Gävle med Elle & Rärräh om jag hinner, vilket jag inte tror att jag gör men men :/ Annars får jag träffa dom på kvällen eftersom det äntligen blir utgång med brudarna, känns som ett år sen sist hahah :)
Känner mig  super pepp & sånt för att gå på krogen, ska bli såå kuuul att shaka lite ass :D
Såå idaaag blev det bara en massa stääd typ, men det är sköönt d med, tyvärr hann jag inte klart med allt, tror vi har för stor lägenhet fan hahah. Så nu blire film & sömn med bebiis :) Bara han kan slita sig från sin farm.
Ååå juste en sak till på Fredag ska vi Disco Bowla, vi ska värsta stöörsta gänget hahah Yani kommer sluta med mig Elle, Reham & Freddie :P Neeej nu ska jag röka å tjata på sötnooosen lite!!

Kärlek & Respekt®
Over and out, Emlaaaa :D

Söndag



Idag har man inte gjort mkt alls fyfaan hahah, vaknade vid ett, drog upp Lars & tvingade ner han på stan för att köpa plattången, men den va slut men det va skiit samma va ändå en såndär liten som inte funkar på mitt krull :P Så jag blev jätte sur å ville åka till blg för att köpa min bebis väska, men Lars orkade inte så han lova att vi åker till kahhpolen imorgon ist. Så va gick till maestro å åt, mktt gott. Vi tog bussen hem å när vi väll va hemma skulle vi bara ta en siesta på 20 min sen gå till willys, men det slutade emd att bejbii väckte oss vid sju hahah. Fyfaaan, så då blev det till willys å köpte massa gott, nu väntar vi på pizza så blire film :) Snacka om lata tjockisaar vi är, men mee like :)
Kärlek & Respekt®

:)






Kom nyss hem från vika, det gick bra faktiskt att jobba. Tiden gick rätt fort faktiskt. Fast sen vare ju väldigt mkt läskigt folk däär som vanligt men men. Jag å Elle är för bra vi hahah, riiik vart vi yani ;) Så nu ska jag köpa en rosa plattång, en fiorelli väska för 500 som jag är as kär i, sen blir det även krogen på onsdaaag med brudarna riktigt kul faktiskt :)  

Nu blir det film med Elle, Bejbiii & Lars, tjingeling :D
Kärlek & Respekt®







Jobba..

Vaknade nyss, har varit helt död idaaag :/ Ikväll blir det att jobba med Elle i vika, uff orkar inte men men pengar är pengar. Nu måste jag sätta fart, ska nämligen hinna äta å fixa mig lite sen sminka mamma också :P

Kärlek & Respekt ®

El Orfanato




Såg den här filmen med Bejbii & Lars inatt, va faktiskt bra :) Fast Lars är en fegis hahahaha.
Han var mer rädd än mig :P Fast man hoppade till ngr gånger men sen va den sorlig å. Men en lätt värd film att se.
Nu blire rökpaus,, tjigeling!!

Kärlek & Respekt®

Va ska man göra.







Hmm snacka om att internett är läskigt egentligen, man tänker inte alls på vad människor kan göra med bilder som man lägger ut här & var. Skulle söka på mitt namn på google för att se om denna blogg kom upp, då hittar jag den här sidan ist. Först blev jag ju chockad å bara vafan är det här, är det verkligen jag & tkt det var rätt komiskt. Sen blev jag ju glad & stolt, snacka om bekräftelse liksom. Men sen när jag började tänka på det, känndes det mer & mer obehagligt.

Men när man lägger ut bilder tar man ju den risken frivilligt, fast jag tror inte det är ngt nån tänker på, liksom jag tror inte ngn tänker oj shit undra vem som ska ta min vanliga bild å lägga ut på ngn sida lr göra ngt annat med. Man tänker så länge man inte lägge ut "lättklädda" bilder så exponerar man inte sig själv, men det är ju det man gör egentligen.

Och sen när man verkligen tänker efter, vill jag bli bekräftad genom att en möjligtvis snuskgubbe går in på facebook å letar reda på unga snygga tjejer å sen lägger ut bilder på dom? Nej det vill jag inte, här kommer vi igen tillbaka till mitt dåliga självförtroende. Jag ska inte behöva söka bekräftelse på att jag är snygg och duger, utan jag ska veta det själv. Jag skulle ta en cigg med Elle å då berättade jag det här, då sa hon men Emla du ska inte behöva få din bekräftelse på ett sånt sätt, utan du ska veta själv. Och det är så jävla sant,!!

•Neej nu ska jag sussa så sött •

Kärlek & Respekt®




Springaaa





Kom hem för ett litet tag sen från min å Elles spring tur, vi va jätte opeppade men bestämde oss för att köra ändå hahah.
Va så himmla sköönt när vi bara kom igång, nu har jag bestämt mig för att verkligen sattsa på träning, bra mat (mindre socker & salt) & mindre ciggaretter. En sak till jag måste ändra på är mina mat tider, ibland äter jag inget alls på dagarna lr så äter jag heeela tiden. Mest blire tröstätning på kvällarna. Mat är min största passion, samtidigt som den är min värsta fiende. Jag älskar att äta samtidigt som rädslan att bli fet finns där. Jag vet att jag inte har ngt att oroa mig, men ändå finns den där hemska rösten i mitt huvud som säger kolla på henne fet å ful är vad hon är. Jag vet att jag kan klara det bara jag vill, mitt mål är inte att gå ner i vikt lr bränna fett utan att bygga muskler & få hälsosammare livsvanor. Bli pigg & glad, sen har vi ju även 2 hundar att tänka på som behöver så mkt mer motion, så jag måste skärpa mig. Plus jag tror att den här tidepunkten är alldeles rätt för mig, eftersom jag har börjat hos en psykolog som jag verkligen känner att hon kommer kunna hjälpa mig att hitta tillbaka till mig själv, den självsäkra Emla. Sen har jag så underbart stöd av så många i min omgivning som tror & stöttar mig.

Nu funderar jag på om jag ska ta en dusch nu lr ta det efter jag städat, bara jag kommer igång. Vart så super seg nu vill ta en siesta hungrig är jag också men jag hittar inget gott lr kul att äta. Synd att man har så dålig fantasi, allt jag äter är typ yogurt & mackor, sen en å annan godsak blire ju under dagarnas gång. Men det är slut med d nu, nu ska jag gå å laga ngt att äta sen tar jag nog en dusch. Kommer säkert skriva mer här ikväll känner att det va super sköönt att bara få sitta å skriva allt jag vill bara sådär :) Mkt bra att jag kom igång med detta :)

Kärlek & Respekt 


Hittade inlägget jag skrev igår wiioo 19/3

wow mitt första inlägg :) Har länge tänk på att skaffa en blogg, men ej orkat. Nu fick jag ngt flipp å gjorde en. Fast jag är inte nöjd med designen, måste be ngn blogg kunnig människa om hjälp. Tänkte på min kära kusin Sandra :)

Idag har det varit en sköön dag, vaknade runt 11 tiden, gick ut på balkongen tog en cigg i solen. Sen tog jag vovarna på en promis & gick till willys å köpte cigg. När jag äntligen lyckades slita mig från balkongen, gjorde jag mig lite vacker, gick till Familjen å hämta deras damsugare för våran suger inte så bra. Fick skjuts hem damsög köket sen började jag göra fint i klädkammaren, blev riktigt fint därinne. Va även duktig å spikade &  skruvade fast en hylla.

Reham ringde så jag gick till Elle. Va där ett litet tag sen tog vi bussen ner på stan, så klart missade Jag å Rehamorna våran buss så vi gick till ica å shoppade gott, åt inne på ica hahah. När vi äntligen kom till slätta, så färgade Elham (Rehams mamma) mitt hår med henna vart jätte fint, vaa skiit kul när Reham skjölde ur färgen ramlade en massa te blad ur mitt hår ( Hon blandade hennan med te) Jag älskar den där familjen :D. Nu sitter jag äntligen hemma, Elle sover medans Lars & Freddie kollar på ngn film med Jessica simpson hahah mobbadeee :) Så nu ska jag joina dom, seen soova så sköönt :)


Kärlek & Respekt

<3




Skulle skriva ett jätte bra inlägg igår, va jätte långt å intressant men så klart råkade jag fixa bort den hahah blev skiit sur pallade inte skriva om igen, så idag får det bli ett tråkigt första inlägg :P Igår va jag hos min kära Arabfamilj å fick mitt hår färgat med henna :) Blev fiint faktiskt, inte så stor skillnad men men jag är nöjd iaf :P

Sen på kvällen vart det film å så med Elle Lars & Freddie :D Najs najs idaag är man suuper sliten, fast ändå ska jag å Elle va duktig å ut å springa :D Kommer bli sköönt :D Vi har ju lovat varandra att springa minst 2 g i veckan, så vi får välltränade & vällmående kroppar till sommaren. Jag måste verkligen börja bygga muskler, funderar även på att börja gymma. Min kropp håller på att lägga av, den mår inte bra efter all upp & ner gångar.
 
Fick även avslag på namn ändrigen idag, tydligen hade mamma under mitt första levnads år lagt till mitt mellan namn Joohanna så då räknades det som att jag redan ändrat. Ska åka ner innan vi ska springa å kolla med folkbokföringen.

Imorgon blire jobb i vika med Elle, fyfaan va drygt men men pengar är allt vällbehövda :) Nu ska jag kila vidare, kanske skriver mer sen va ju kul ju :P

Kärlek & Respekt

Gamla låtar är skönast

Lasgo - Somthing :) ♥

RSS 2.0