090423



Har haft 2 st heelt underbara dagar :) Har vart på komunikation utbildning i blg, & det va heelt super underbart. fick lära mig så mkt & växa i mig själv. Plus att jag har träffat heelt underbara människor. Speciellt en Tjej som jag klickade med direkt & det visade sig att vi har såå mkt gemensamt. Fast idag blev det lite jobbigt, kom in på lite för nära ämnen & jag bröt ihop. Men Ledarana va ju helt underbara & jag fick höra så mkt fina ord som alltid kommer finnas med mig & som kommer hjälpa mig mkt. Tommy & Nina har verkligen gjort ett sånt intryck på mig & det är människor jag ser upp till så mkt! Dom kommer ha en stor betydelse i min egen utveckling.

Sen har jag ju haft lite annat roligt för mig, bland annat åkt lite Inlines & Vart med Reham & Nessrin :D

Tänkte lägga ut en bild på Teyron ( våran lilla skyddsvovve som Min Familj har hand om nu ) Det va det Freddie gjorde mig så glad med, när han köpte lilla Teyron!

Nu ska jag hoppas på att få åka till Rusta :)

Kärlek & Respekt

Rubrik

Ps- Om ngn smart jävel som läser min blogg fattar hur man ser hur många som besöker en kan väll skriva till mig å förklara snälla haha är lite nyfiken bara vettni :) - ds

Hahah & en sak till, Jaa Reham jag ska fixa en blogg till dig, har bara glömt det hahahah <3

090421

Shiiit va dålig jag har blivit på att skriva på bloggen hahah, kan iförsig bero på att jag inte gör så mkt lr gör för mkt så jag inte hinner :P
Dom senaste dagarna har väll varit lugna vart film kväll med gänget, seen bara träffat Reham & så.
Har även varit stoor städning med älskliiing & Lars hahahah shiiit va rent å fint det blev, nästan iaf :)

Idag (lr igår Måndag ) Vart det att ut å promenera med Mamma till stan med vovsen :) Mkt mysigt!
Sen vart det inlines med Bejbii som hjälp :) Gick bra faktiskt !!

Satt nyss å  lästa lite bloggar som låg på topp listan, alltså helt ärligt vissa bloggar fattar jag inte ens vf ngn läser, seriöööst tråkigaste lr bara fulla med fjortisbullshiiit :P okey Kenza hennes blogg är intressant för hon skriver om grejer hon gör & vilket awsome live hon har hahaha den fattar jag vf man läser ( har ju själv fastnat) Men vissa av dom andra, det är som att min skulle bli med på topp hahahah ofta.

Men seriöst jag har faaan mkt roligare saker att skriva om haha jaha såånt är livet, sen en annan sak alla som skriver skit om andra bloggare i sina bloggar, orkaaa? En blogg ska vara personlig & handla om en själv & ens nära. Inte om att blondinbella är såå dryg å lallalala haha folk måste skaffa sig ett liv.

Hahah nu ska jag sova natti natti.


Kärlek & Respekt ♥
Ärlighet & Trogenhet !
Emla den bästaa  helt enkelt :)


090416

Idag har Emla varit super duktig, har gjort en massa ärenden & papperskiiit :)
Annars har jag bara flängt runt. Hahaha orkar faan inte skriva, kan iaf berätta att jag åkte med min Pärla till bil idaag Iboos Nya BMW :D Va kärlek vid första ögonkastet hahahah. Va hos Ellebellehjärtat en stund :)

Sen träffade jag Reham ååå  alltid lika kuuul:)

Sen idag gjorde Freddie mig så glad att jag grät lite hihihi tänker inte avslöja nu men det kommer (och nej inte förlovning lr ngt sånt) :)

Nu ska jag sova åpusspussspusss

Kärlek & Respekt

090413


Shiiit va skiit längesen jag skrev nu hahha, men Emla har varit ute & flängt :)
I onsdags vare krogeeen, hur kul som hälst. Hade ju söta Sandra med oss från karlstad som Kärleksdoktorena Emla & Reham fixade ihop med Emil, som tuur var lyckades vi & hon var så tacksam för våra raggningsknep. Jag å Bror Reham kan värkligen det där med att fånga dom vi vill ha :D Josse vad även med också, ute träffade vi på albanligan mkt trevliiigt.

På Tordagen blev det att sova hos Jossebow med Reham & Sandra. Vart även ut å träffade Nl grabarna lite, åkte upp till lugnetbackarna & härjade. Så klart blev jag övermodig & klättrade upp på ett tak, sen vågade jag inte gå ner så Berat fick lyfta ner mig. Lyckades även få en bula i pannan eftersom jag så envist skulle klättra över ett stängsel för att gå upp i ett av hopptornen, allt gick bra tills jag skulle svänga mig över stängslet & missade att se en bjälke som va ovanför. Vart värdens smäll & hela världen gungade hahhahahah. Jag hade en riktigt otursdag för innan satt jag ute å rökte med Sibel när jag kände hur det brändes på min arm, när jag skakade den kom en massa glöd ut & min jacka rökte hahahah det slutade rätt lungt med 2 bränblåsor men inget mer :)
Vid tre tiden skulle vi sova men då började vi prata om godis, så alla blev as sugna & åkte till statiol för att köpa. Tror jag somnade runt fem.

På Fredageeen vart det fest hos Marus, han hade fyllt år :) Va rätt kul, men så klart kom polisen dit. Allt löste sig men vi drog hem rätt tidigt iaf :) En kul sak kan jag ju berätta, jag hade tvättat innan vi drog dit & allt va inte tortt så vi skulle hämta d när vi kom hem. Så klart lyckades jag bli lite rund om fötterna & tappade en massa tvätt på vägen från tvättstugan till lägenheten, när jag lyckas komma fram till dörren så va den låst & i mitt tappra försök att låsa upp den tappade jag all tvätt som jag hade kvar. Bebjii kommer ut & tkr jätte synd om mig så han går å plockar upp allt som låg utsprit hahah vilken syn att se en full liten tjej på klackar med så mkt tvätt så hon kanppt syns försöker kämpa sig hem, men lyckas tappa allt hahah.

Lördagen blev det påsk middag med Familjen min & även påskäggs jakt haha så kul att få leka barn ibland.
Senare blev det att åka till stan å sitta & umgås å festa lite med Reham, Sibel, Josse, Haval, Aso bejbii & jag :)
Kvällen va rejält rolig tills det ska bli bråk som slutar med akuten. När allt äntligen lungnat ner sig åkte hela ligan till mig & Freddie för att sova. Tror jag somnade vid sex, så idaag blev det inte mkt gjort alls.

Vart bara att hänga lite med gänget,käka pizza å sånt :D Nu ska jag ta en natti sutla & sen soova så sött med älsklingen

Kärlek & Respekt♥

090407



Vart en riktigt tjej dag idag :) Började med att Reham kom & hämtade mig, & då va Josse & Sandra meed också :)
Vi åkte till Toyota, och fixade lite, sen blev det även en däckfirma :) Mkt åkande på ingarvet.
Sen vart det hem å dona lite sen åkte jag å Reham till stan å träffade på Linn, Josse & sandra. Vart kalamat mat mkt gott seen vart det faktiskt hem :) Duschade & gick till mami för att fixa hennes hår :D
Nu har jag besök av en massa Blattar hahahah :D Kanske bli det att hitta ett mat ställe lr ska jag soova :D

Imorgon blire för fest hos mig med tjejerna & sen kanske krogen.

Kärlek & Respekt♥

Helgeen



Har ju varit underbart väder, supeeer skööönt. Är så glad & full av energi :) I heelgeen har jag gjort följande...

Fredag :
Vart utgång med tjejerna :) Fast först var det middag på harrys med Baba :) Kvällen va hyfsat bra, rätt sköön musik å roliga dans stunder. Självklart blev det Nanne Grönvall - Håll om mig dans med Reham hahah :) Våran nya tradition. Sen efter vart det film med Bejbii :)

Lördag:
Åkte med Reham till siba för att skicka in hennes tele, snacka om dålig kundtjänst dom har dät vi fick vänta as länge när det kom en kille sa han inget utan bara lyssna sen gick å hjälpt ngr andra sen till slut kom en tjej å hjälpte oss. Jag skulle ju låtsas vara Reham eftersom hon är dåligt på att bomba om sånt, såå det gick bra förutom lite små misstag men annars blev det klockrent. Fast sen visade det sig vara fel papper så d gick iaf inte men men :) Sen vart det lång promenad med Mamma, Morgis & Marcus + vovsen :) Heeelt underbart. Senare blev det mat & Buzz hos Mamma med Bejbii & Familjen :D Vart även lite road trip med Rehamorna :) Jag Reham Reham 2 & Freddie åkte upp till hoppbackarna där Reham 2 & Freddie lyckades skräma upp oss allihopa så det vart ill fart hem därifrån hahhahhahahah. Allitd lika kul med lite road trip :D

Söndag:
Blev väckt av Elina som skällde på mig för att jag sov, hon kom hit så va donade lite sen vart det Blg. Åkte först & hämtade Reham sen Janina i jax sen kuppan :) Dom köpte skor, sen åkte vi hem igen. Efter vi lämnat Reham & Janina åkte vi å hämta cina sen drog vi till roxnäs å lät henne springa lite :) Efterår va vi hungriga, så då blev det donken Najs najs mkt treeevliiigt.

Nyss städa jag lite i sovrummet men la ner det eftersom jag ändå inte kan damsuga klockan är för mkt :/ Nu ska jag koka te & kolla lite på tv medans jag väntar på att Freddie ska komma hem från jobbet :)

Tack för den här helgen mina älsklingar <3<3

Kärlek & Respekt ♥



Jag vill vinna :)



Jag vill vara med & tävla om en Klippning av Bobby the man :) Eftersom jag aldrig har råd att gå till frisör så
allt är bara hemma fixat. Visst va mitt hår skiit fult här :)

Mitt motivering är att jag har verkligen ett katastrof hår, super lockigt & super slitet. Vet inte alls vad jag ska göra. Så nu har jag det bara i en knut. För jag kan inte platta det längre, det trillar nog av snart.
Jag hatar kort hår & mitt har slutat växt, Plus jag är trött på svart hår vill ha ljusare, meen hur ska jag lyckas med det?
Bara en mästare som Bobby kan. Så kort & gott jag är en riktigt utmaning & skulle bli såå super glad om jag kunde få lite hjälp med mitt skatbo :)
Har även övertalat mamma å vara med för det är hon väärd ju :D Så nu folket håll tummarna för mig & min Älskaade Mor
Kanske kanske ngn av oss vinner ;)


Loveliiloooov



Min älskade skoor & Fiorelli väska



Faluuun



Så trååkigt att bo i en håla som Falun, Vad ska man lyckas med, vad ska man kunna bli. NCNC ingeeet alls hahah.
Jag kommer få stå på ica resten av mitt liv :P (neej jag har inte ens kunnat få jobb på ica)
Satt nyss & lästa lite poulära bloggar & Jag sväär mitt liv är trååkigt.
Kolla dom tjejerna faan va dom lyckas med mkt unga, bara för dom på i större städer.
Häär finns inte en chans att få komma ngn vart :P Hahah inte ens ett städ jobb kan jag få.
Neeej fyfaan, Nu blire en Cigg gos med kisseloo.
Sen sooova!!
Kärlek & Respekt

Wiiiooooeeeeeeeeee




Emla börjar äntliiigen må bra igen, har haft två underbara dagar i sträck nu :)
Igååår va heeelt underbart, först vaknade jag av att Reham ringde men jag tänkte äss jag pratar med henne sen, men hon fortsatte terra mig så tillslut svarade jag och fick höra hennes ljuva stämma som sa att mig att gå upp. Fick inte lägga på förens jag gått ur sängen, så då blev det att träffa henne innan hon skulle jobba. Vi va ute i sooolen rökte & pratade skiit. Sen blev det öven glass i soolen :) Sen när hon gick för att jobba vart det att gå med Lars till slussen & träffa Elina å gå på promiis :) Va underbart sköönt & åt dom kan man inte mer göra än skratta. Hennes komentar va såå sööt, åå Emla va kul att se dig skratta igen :D
Dom 2 tjejerna är värkligen mina närmaste & underbaraste. Vet pres att jag har dom & litar på dom till 110%.
Finare & äktare tjejer finns inte :)

Sen hade ju även jag & bejbii vart tsm i 11 mån så jag fick en ny hårborste haha gulligt va, min har gått sönder
( dom ger upp rätt snabbt eftersom jag har sånt krull )
Hade inte kunnat borsta håret ordentligt på en vecka, så det va reent ut helvete att få ut d, plus att bejbiii fick ngt fel å skulle absoooluuut borsta det, fy helvete va ont det gjorde men men hahah.
Dagen slutade med handling på City Gross & My name is Earl.

Idaaag vaknade jag rätt seen & va inte på så bra humör, men när jag gick ut på bdb fick jag en glad överaskning.
Broder Reham hade klarat sitt körkooort så jag blev super glad & stolt, eftersom hon kämpat så mkt.
Hon är såå väärd det :)
Sen skulle vi ha mys kväll hons mamma idaag, så det blev Tacos & lite spel.
 Blev även en bil tur med Reham, sen när jag klev ur så sååg jag att jag hade hennes mobil i handen fortfarande,
så jag börjar springa efter bilen å vifta till sluut såg hon mig å stanna hahah måste sett as kul ut :)

Träffade även på Dama idaag stoog å prata med han hur länge som helst, va trevligt. Han är alltid lika rolig,
så klaaart har vi lyckas skaffa samma mobil igeeen. Har typ haft samm ett år & när båda väll skaffar en ny blire samma igen hahahha.

Kärlek & Respekt®

RSS 2.0